Japansk Lifting

Japansk Lifting opstrammer og afstresser huden. En ny metode indenfor 100% naturlig ansigtsløft uden brug af kirurgi. Det er en kombination af de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i kombination med dybdegående massage, akupressur og lymfedræning i ansigtet.
Behandlingerne foregår fredage og lørdage

Naturlig Ansigtsløft Med Japansk Lifting

En behandling med Japansk Lifting giver ansigtet fornyet glød, mindsker fine linjer og rynker, glatter og afspænder ansigtet på en hel unik måde. En meget afstressende behandling for både ansigt og krop. Jeg udfører behandlingen med hænderne og bruger kun naturlige og økologiske produkter.
Sådan foregår Japansk Lifting hos mig:
Du ligger på en briks med tøj på og et tæppe over dig. Jeg starter med, at lægge en udrensende, stimulerende og genopbyggende spirulinamaske på. Mens masken virker, får du en let og behagelig nakke- og hovedbundsmassage.
Masken renses af og herefter påføres ansigt en økologisk hybenkerneolie og ansigtet masseres over tre faser med stimulering af neurologiske punkter, organzoner og rynkeøvelser. Jeg giver også lymfedrænage som en del af behandlingen.
Afsigtet afrenses igen og jeg giver en saltstensmassage med Himalaya saltsten, som indeholder 84 forskellige mineraler, der alle er brugbare for ansigtet og hele kroppen. Til sidst får du en fugtmaske på og mens den virker lægger jeg en øjencreme og omgivelserne omkring øjnene bliver let masseret med en massagepind.

Hybenkerneolie - mod hudens ældning!

Kerneproduktet i en Japansk Lifting behandling er økologisk hybenkerneolie. Olien er kendt for sin regenererende og opbyggende virkning på huden. Den tilfører huden fugt, næring og er fyldt med antioxidanter og fedtsyrer, der er meget gavnlige for huden. Den reducerer overfladerynker og fine linjer, brune plettet på huden, solskader, god mod akne, eksem og udslet. Derudover er hybenkerneolie naturlig rig på tretinoin, der er genopbyggende på celleplan og forebygger ældning.

Spirulina (havalge) mineralmaske

Spirulina har et højt indhold af vitamin A, vitamin B12, E-vitamin, calcium, jern og fosfor, som alle er afgørende for en sund hud. Spirulina er effektiv i behandlingen af mørke rander og symptomer på tørre øjne. Dens afgiftende virkninger giver øjnene ny energi og kraft, fjerner mørke skygger og tørhed. Spirulina indeholder tyrosin, E-vitamin og selen, som alle er kendt for deres anti-aging virkninger. Tyrosin forsinker ældning af hudcellerne. Antioxidanterne fjerner de frie radikaler, der er ansvarlige for hudens ældning. Spirulina fremmer hurtigere celleomsætning, der hjælper huden med at hele hurtigere.

Himalaya saltsten

Himalaya saltsten indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. Når stenene kommer i kontakt med huden, så afgives de mineraler, som vi har brug for her og nu. Salt er et vigtigt centralt næringsstof med usædvanlige evner og kvaliteter og afgørende for, at holde os i live. Stenene virker beroligende og sammen med massage fjerne de blidt ophobninger af stress, spændinger og forurenende stoffer. Stenene har en healende effekt og skaber balance i kroppens energifelt, centralnervesystemet samt meridianerne.