Hvem står bag YogaStudiet?

Yoga Studiet i Dragør rummer et bibliotek med Satyanandas Bihar School of Yoga publikationer samt Satyanandas foredrag fra 1967-68.

Baggrund

Min lærer Gunni Martin er uddannet af Swami Satyananda (Bihar School of Yoga) der kom til Danmark i 1968, hvor han holdt en række foredrag bl.a. på Nationalmuseet. Han underviste også i Yoga Nidra og andre teknikker på Amsterdamvej, hvor vores lærer, Guni Martin, boede. Guni fungerede som hans oversætter og blev hans elev, samt oversatte hans bog ”Hatha Yoga” i samarbejde med Swami Janakananda og Lilly Hansen. Integral Yoga som ledes af Guni Martin har lige siden uddannet over 100 yogalærer.

Dorthe Lind

- Ejer & Instruktør

Jeg er uddannet hos Guni Martin og har undervist i 24 år. Jeg har undervist hos FOF, Yogaforeningen Aurora og i vores YogaStudie i Dragør.
Min inspiration til yogaen kom fra min mor, Kirsten Lind, som også er uddannet hos Guni Martin, og min mor har mere end 35 års undervisningserfaring.
Jeg underviser fuldtid i vores YogaStudie og har specialiseret mig i ”Yoga mod Stress”. En af mine store interesser er åndedrættet, som ligger til grund for alt liv og væren.
Jeg deltager ofte i kurser med yogalærere fra ind- og udland.

Beautiful Young Woman Massaging Face With Cream